Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kéz-Folt a végzet fenekén" by AndLui ~ Book PDF Kindle ePub Free

Kéz-Folt a végzet fenekén

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Kéz-Folt a végzet fenekén
  • Author : AndLui
  • Release Date : January 08, 2011
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 576 KB

Description

Kedves Olvasó!


Ön most eléggé el nem ítélhető módon „A végzet fenekén” című trilógiám máodik, „Folt a végzet fenekén”, és harmadik, „Kéz a végzet fenekén” című rézét tartja a kezében – egy könyvben.


Kérjük, nagyon alaposan gondolja meg, hogy a „Púp a végzet fenekén” című első könyv folytatását, a „Folt a végzet fenekén” még poénosabb, vidámabb, humoros történeteit - tetejében ugyan azokkal a szereplőkkel - biztosan meg akarja-e ismerni?


Őszintén aggódunk, esetleg unatkozni fog!

Annál is inkább, mert a végzet kiszámíthatatlan szeszélye folytán Miki halála kalandos események hosszú sorát indítja el, és sodorja magával hőseinket. A fent említett „szesz ély” következtében hőseink kivétel nélkül metamorfózison esnek át (máson is). Így lesz Janiból világsztár, Amál néniből modell, belőlünk, kölykökből félelmetes, bátor vad indián.


Ám az sem kizárt, hogy mint azt e könyvvel kapcsolatosan egy szimpatikus riporternek említetem: ha az előző könyv poénjai bejöttek számára, ezen a könyvön könnyezve fog nevetni.


A „Kéz a végzet fenekén” című részben új barátokkal új kalandokba sodródunk. Jóképű vagányokként együtt vetjük bele magunkat azokba a feledhetetlen, soha vissza nem térő ’60-as évekbe. Például szerelmi szakértőként egerészgetünk a jobbnál jobb bulikon.


A fent említett Végzet azonban különböző vonzó női alakokban ismét megjelenik körülöttünk. Nekünk, ártatlan, kiszolgáltatott férfiúknak láthatatlan hálójukban vergődve persze azért néha-néha a fenekükre téved a kezünk.


Addig azonban történik velünk egy s más. 

S eközben a mai fiatalok megtudják, hogyan is éltek, szórakoztak annó kedves szüleik, akik feddőn oly sokszor elmondták már nekik: „Bezzeg a mi időnkben”!


Lehet, hogy a nyájas olvasó a történtek hallatán eldobja az agyát, esetleg dob egy-két hátast is.


Én szóltam előre!


                                                                                                             Andlui


Free Books Download "Kéz-Folt a végzet fenekén" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "(DOWNLOAD) "Kéz-Folt a végzet fenekén" by AndLui ~ Book PDF Kindle ePub Free"